W dobie koronawirusa wiele biznesów jest na skraju swoich możliwości ze względu na obowiązujące restrykcje, które uniemożliwiają ich normalne funkcjonowanie. Jednym z takich miejsc jest Siedlisko Janczar, w którym można spędzić miły wypoczynek w hotelu o podwyższonym standardzie, a także w nastrojowej Karczmie, gdzie serwowane jest przepyszne staropolskie jedzenie stworzone z regionalnych produktów. Oprócz wyśmienitego jedzenia, Siedlisko Janczar może pochwalić się przepięknym wystrojem wnętrz oraz zapierającym dech w piersiach krajobrazem, który otacza ośrodek wypoczynkowy. Siedlisko Janczar to miejsce, które znane jest z zorganizowania wesel, imprez integracyjnych oraz innych spotkań w sposób kompleksowy.
domowy chleb
Obecnie Siedlisko Janczar z powodzeniem działa w systemie cateringowym dla firm oraz pojedynczych jednostek zlokalizowanych nie tylko w okolicach Rzeszowa, ale również całego województwa. Na terenie ośrodka wypoczynkowego Siedlisko Janczar ma powstać mała piekarnia, w której wypiekane będą domowe chleby z mąki pszennej oraz z mąki orkiszowej. Pieczenie chleba to proces, który w Siedlisku Janczar przeprowadzany będzie od podstaw, a więc od zasiania oraz uprawy zboża, a następnie przetworzenia go na mąkę. Dzięki domowej recepturze przekazywanej sobie z pokolenia na pokolenie wypiekany chleb nie tylko będzie smaczny, ale również niezwykle aromatyczny. Chleb do kupna będzie dostępnych dla wszystkich osób, które chcą delektować się smakiem bez dodatków chemii oraz spulchniaczy i jednocześnie wspomóc regionalny biznes.